spot_img

Ombre dizajn

Kategorije:

Svaki modni časopis izvještava o tome – šareni nokti u ombré stilu!

Ombre dizajn je vrlo jednostavan stil uređivanja noktiju. Ne zahtjeva veliku preciznost i vrlo ga je lako nanijeti. Efekt se može dobiti gelovima u boji ili trajnim lakom.

Budući da su ružičasta i ljubičasta boja tijekom cijele godine popularne, imamo dizajn noktiju koji je stvoren sa samo dvije boje gel laka.

Naravno, vi možete odabrati boje po izboru i rasporedite ih na površinu nokta. Jednu boju nanesite na jednu stranu nokta, drugu boju na drugu stranu nokta i spužvicom lagano utapkajte dok ne dobijete lijepi prijelaz od svijetlije do tamnije boje.

Koji god dizajn odabrali, nadam se da ćete uživati i ​​isprobati! Objavite svoj rad na Instagramu i označite nas!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime