spot_img

Božićni nail art!

Napokon nam je stiglo i to doba godine!

Božić ne dolazi samo u naše domove, nego inspirira sve sfere našega života, a na naše nokte najčešće dolazi u obliku nail arta. Bilo da ste početnik ili profesionalac, vaše nokte će sigurno krasiti dizajn inspiriran Božićem. Mi vam u nastavku donosimo kratki pregled jednostavnih ideja i inspiracija za Božićem inspirirane nokte.

Najjednostavniji oblik Nail arta koji možete napraviti u svojim domovima je nalijepiti naljepnice s blagdanskim motivima. Naljepnice možete koristiti na prirodnim noktima, na laku za nokte,  gel laku, gelu ili akrilu.

Naljepnice su samoljepljive i vrlo jednostavne za korištenje, a fleksibilna površina se savršeno prilagođava obliku nokta. Iako imaju iznimnu moć prianjanja koja osigurava dugo trajanje, preporučuje se nanijeti završni sloj na nokte. Završni sloj može biti u obliku gel laka ili klasičnog završnog sloja.

Pustite mašti na volju i uz minimalan trud imat ćete savršene blagdanske nokte.

Ako se ipak želite poigrati sa noktima, predlažemo vam štambiljanje.  Štambiljanje nije samo izraz umjetnosti, već je brzo i jednostavno ako imate pravu tehniku. Uz Jelly Stamp i i blagdanske šablone možete ukrasiti svoje nokte sjajnim motivima i učiniti ih upečatljivima. Gelom za štambiljanje ili lakom za štambiljanje obilno prijeđite preko odabranog motiva na šabloni, zatim strugalicom uklonite višak boje. Nakon što ste odstranili višak boje, vrijeme je da na Jelly Stamp kružnim pokretima prenesete željene motive, zatim  kružnim pokretima prenesete motiv na nokat. Ova tehnika je kompleksnija od lijepljenja naljepnica, ali samo zato što je potrebno malo više prakse s korištenjem Jelly Stampa, jer je potrebna brzina kako se boja ne bi osušila. Za zaštitu motiva potrebno je nanijeti gornji sloj laka za nokte kao što je X-treme Protect ili gel lak kao što je High Gloss Finish No Wipe.

Osim naljepnica i štambiljanja, postoje i transfer folije. Transfer folije možete nanijeti na cijeli nokat ili samo na dio nokta. Transfer folije su idealne za brz i jednostavan dizajn koji neće proći neopaženo, a blagdanske transfer folije su idealne za brz i jednostavan dizajn koji neće proći neopaženo, a blagdanske transfer folije savršene su za ovo doba godine.  Transfer folije nanose se na gel, akril ili trajni lak, a kako pravilno nanijeti trajni lak već smo pisali.

Nakon što ste nanijeli željenu boju trajnog laka, vrijeme je za Foil gel, na kojeg, nakon sušenja u lampi 30 sekundi, prenosimo dizajn s odabrane folije. Sve što trebate nakon toga je nanijeti željeni završni sloj, kako bi vam blagdanski dizajn trajao što duže.

Dizajn na vašim noktima plijenit će svaki pogled te smo sigurni da ćete, s navedenim nail art „pomoćnicima“, zablistati u ovo doba godine. Ako niste sigurni kako nalijepiti naljepnice ili koristiti transfer folije, možete pogledati Live s Mateom u kojem je objasnila i pokazala kako ih koristiti.

Mia
Miahttps://juliana-nails.hr
Naša Mia je asistent u marketingu. Mia je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Mia je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime