spot_img

Nail art s transfer folijama – ne mora uvijek biti komplicirano!

Kategorije:

Nail art ne mora uvijek biti kompliciran! Transfer folije pravi su zaokret u dizajnu noktiju. Bilo da želite svojoj gel lak manikuri dodati mali detalj koji će privlačiti poglede ili želite cijeli nokat prekriti otmjenim uzorkom – s njima možete oboje! Pokazat ćemo vam kako jednostavno možete ukrasiti svoje nokte transfer folijom i kod kuće dobiti nokte kao iz salona.

Nail art s transfer folijom – baš jednostavno!

Prvo pripremite prirodni nokat kao i obično, uklonite kožicu, nanesite primer i bazu po izboru. Ako ste odlučili transfer foliju nanijeti samo na manjim dijelovima, vrijeme je da nanesete odabranu boju gel laka ili, ako ste se odlučili potpuno prekriti nokat transfer folijom, nastavite čitati jer vam u nastavku donosimo upute kako uljepšati cijeli nokat.

Kako nanijeti foliju

Prvo uzmite svoj Brush On Foil Gel i transfer foliju koju ste odabrali. Odaberite jedan od dva načina na koji ćete nastaviti, ovisno o tome kako želite koristiti transfer foliju i kakav rezultat želite postići. Foliju je lakše postaviti ako prije toga odrežete komade malo veće od nokta.

Ako želite cijeli nokat prekriti folijom, Brush On Foil Gel možete nanijeti nakon što se vaša baza osuši i pustiti da se osuši 30 sekundi u LED/UV lampi (60 sekundi u UV lampi). Pazite da gel uredno rasporedite po noktu i da pritom ne dodirujete kutikulu gelom. Sada jednostavno postavite foliju na nokat. Dobro ju pritisnite, pazeći pritom da doista prekriva cijeli nokat – to možete učiniti i štapićem od ružina drveta. Ako ste sigurni da vam folija pokriva cijeli nokat, možete je odlijepiti – dizajn folije trebao bi ostati na vašem noktu. Zaštitite svoj nail art (npr. završnim slojem High Gloss Finish No Wipe) i dobili ste prekrasan dizajn na vašem noktu – bez ikakvih zahtjevnih nail art tehnika. 😉

Ako folijom želite dodati samo male detalje na svoj nokat, prvo nanesite boju gel laka koju ste odabrali. Pustite da se vaš sloj boje osuši te nemojte uklanjati ljepljivi sloj. Lagano tapkajte foliju na nokat kako biste dodali željeni detalj – zalijepit će se na ljepljivi sloj, a vi ćete dobiti prekrasan mramorni efekt na noktima. Zaštitite nokat završnim slojem i gotovi ste! Još jedan mali savjet: ako želite postići french izgled s folijom, Brush On Foil Gelom nacrtajte french vrh te zatim postavite foliju na njega.

Kao što vidite – tako je jednostavno, nail art ne mora biti kompliciran i zamoran. Pa što onda čekate? Zgrabite transfer foliju i Brush On Foil Gel i krenite jer #lakojetomozesvako!

Pratite naš profil na Facebooku i Instagramu i potražite naše objave za korisne informacije ili inspiraciju za budući dizajn noktiju!

Mia
Miahttps://juliana-nails.hr
Naša Mia je asistent u marketingu. Mia je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Mia je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime