spot_img

Jesenske čari manikure

Dolazak jeseni nikoga ne ostavlja ravnodušnim, tako da je najbolje usmjeriti misli na ljepše teme i provjeriti u nastavku koje su to nadolazeće čari jesenske manikure.

Kako bismo znali odabrati odgovarajuću manikuru potrebno je odabrati prave nijanse gel lakova, optimalni oblik ploče vašeg nokta, najbolju tehniku dizajna, ukrasne elemente ali i uskladiti ih sa svojom svakodnevnicom ili određenom prilikom.

Ranu jesensku sezonu možete započeti svjetlijim nude tonovima ili laganim bojama da nas barem malo još podsjećaju na ljeto, sunce i more, a hladnu i kišnu jesen dočekati sa hladnijim i tamnijim tonovima smeđe i crne.

Jedna od čari jesenske manikure je i upotreba jesenskih boja koje nam možda nisu primarni izbor tijekom ostatka godine. Neke od njih su:
• Crvena
• Žuta
• Smeđa
• Bordo
• Narančasta
• Zlatna
• Maslinasto zelena

Ono što može biti i vedrija strana jeseni je što vam omogućava kombinaciju navedenih boja jednu s drugom ili s hladnijim, sivim tonovima. Pa je tako, primjerice, zanimljivo kombinirati narančastu sa crvenom ili žutom, zelenu sa žutom ili možda zlatnom, smeđu sa crvenom.. Na vama je!

Zašto izabrati Juliana Nails trajni lak?

Uobičajeno je koristiti i klasični dizajn s malim dekorima, pa vam tako za ovu jesen savjetujemo IT french u klasičnim bojama ili popularni karirani uzorak koji se kao dizajn vraća ne samo u ormare, već i na vaše nokte.

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime