spot_img

Šarena jesen na noktima – Top boje ove jeseni

Nakon sunčanog i toplog ljetnog odmora, vraćamo se u stvarnost i priželjkujemo jesen. Među prvim koracima je priprema manikure za nadolazeće godišnje doba. U nastavku pronađite nekoliko ideja za vašu jesensku manikuru.

Iako početak jeseni često podsjeća na povratak na posao, bitno je naglasiti da nije nužno uvijek držati se strogo nude boja. Paleta prikladnih jesenskih boja je toliko široka da će i vama biti teško se odlučiti.
Uz klasične crne, smeđe i bež nijanse, uvijek su popularni i zagasiti tonovi žute i narančaste, a vjerujemo da će vas najviše osvojiti tonovi maslinasto sive.

Isto tako, bordo boja možda nije najpopularnija boja u vašem ormaru ove jeseni, ali na vašoj manikuri će postići efekt visoke elegancije i odvažnosti.

Za ljubitelje klasike, otkrit ćemo da je vječni hit french u različitim bojama. Gotovo svakodnevno nam takav stil „iskače“ po društvenim mrežama. Kako biste se uklopili u jesensko raspoloženje, umjesto veselih boja možete ih zamijeniti bojama jeseni. Iako je možda kompliciraniji za napraviti doma, vjerujemo da će vaša najbliža kozmetičarka rado se „uhvatiti u koštac“ s njima.
Koji god da savjet uvažite, garantiramo vam da ni vi ni vaša manikura neće ostati neprimijećeni!

Zašto izabrati Juliana Nails trajni lak?
Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime