spot_img

TOP TRENDOVI 2023.

S ulaskom u novu godinu uzbuđeni smo vidjeti što nam ona sprema u svijetu noktiju. Industrija ljepote neprestano se razvija, a 2023. će nam donijeti neke uzbudljive nove trendove. Od hrabrih boja i jedinstvenih oblika do jednostavnih i kromiranih manikura, donosimo vam popis trendova o kojima ćete htjeti znati više u nadolazećoj godini.

Odvažne boje

Jedan od najvećih trendova noktiju za 2023. su odvažne, jarke boje. Razmislite o tamnoj neonsko zelenoj, električno ljubičastoj i vrućoj ružičastoj boji. Ove su nijanse savršene za snažan dojam i dodavanje daška boje vašem izgledu. Bilo da odaberete kompletan set odvažnih noktiju ili samo jedan naglašen nokat, sigurno ćete se istaknuti iz gomile.

Jedinstveni oblici

Još jedan trend za koji se predviđa da će biti velik u 2023. su jedinstveni oblici noktiju. Zaboravite na klasične kvadratne ili okrugle oblike – sve je u eksperimentiranju s različitim oblicima i duljinama! Od noktiju u obliku badema do stiletto manikure, mogućnosti su beskrajne. Najbolji način za eksperimentiranje s duljinama i oblicima su svakako press-on tipse jer vam omogućavaju češću promjenu noktiju. Ovaj trend savršen je za one koji žele ostaviti hrabar modni dojam i izdvojiti se vlastitim originalnim stilom.

Neutralne boje

Dok hrabre boje definitivno imaju svoj trenutak, predviđa se da će neutralne nijanse također biti popularne u 2023. Ove bezvremenske nijanse, kao što su bež, nude i siva, savršene su za one koji vole nenametljiv izgled. Neutralni su nokti svestrani i savršeni za svaku priliku.

Jednostavan nail art

Uz neutralne boje, predviđa se da će jednostavan nail art također biti trend 2023. Razmislite o minimalističkim dizajnima, kao što je jedna linija ili točka umjesto pretjeranih uzoraka. Ovaj trend je savršen za one koji žele dodati dozu elegancije svojim noktima. Jednostavan nail art također je sjajan način da pokažete svoju osobnost, a da ne opterećujete svoj izgled.

Kromirani nokti

Jedan od najpopularnijih trendova noktiju za 2023. svakako su kromirani nokti. Ovi nokti imaju metalik završetak poput zrcala koje hvata svjetlost na uistinu očaravajuć način. Kromirani nokti mogu se postići različitim metodama, kao što je korištenje kromiranog pigmenta ili kromiranog gela za nokte. Kromirani nokti dolaze u raznim bojama, kao što su srebrna, zlatna, ružičasto-zlatna, pa čak i dugine boje. Bilo da idete u izlazak ili jednostavno želite malo sjaja u svom svakodnevnom izgledu, trend kromiranih noktiju savršen je za dodavanje živosti, luksuza i glamura svakoj kombinaciji.

Juliana Nails Chrome efekt gel

Zaključno, u 2023. sve je u ravnoteži kad su u pitanju nokti – hrabre i neutralne boje, jednostavne i složene manikure. Neutralne nijanse i jednostavan nail art savršeni su za one koji vole nenametljiv izgled, dok su hrabre boje i jedinstveni oblici savršeni za one koji se žele istaknuti.

Zašto izabrati Juliana Nails trajni lak?
Mia
Miahttps://juliana-nails.hr
Naša Mia je asistent u marketingu. Mia je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Mia je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju!

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime