spot_img

Manikura stvorena za ljeto

Ljeto samo što nije i vjerujem kako mu se svi veselimo. Ljeto je godišnje doba uz koje vežemo sunce, more, plažu, ali i ljetne nokte

Ljetni mjeseci su stvoreni za vesele nijanse, kojima ne možemo odoljeti. U ljetno razdoblju si možemo priuštiti šarenilo te različite detalje na noktima.

Dok su neki među vrlo spretni i u svom domu stvaraju idealnu manikuru na svojim noktima, drugi se ipak vole prepustiti u ruke profesionalaca.

Bez obzira kojoj skupini pripadate, ovo ljeto za svoje nokte birajtešarene, vesele motive s kojima nećete pogriješiti.

Ako ste u potrazi za inspiracijom, mi smo u našoj galeriji izdvojili nekoliko ljetnih manikura. Ako niste sigurni da sami možete napraviti neku od ovih manikura, s fotografijom se uputite svojoj majstorici za nokte.

Ako su Vam nokti strast, ovo je kanal za Vas | Juliana Nails
Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime