spot_img

Plava boja, boja ljeta

Ljetna sezona samo što nije počela, a vi ne znate koju nijansu boje staviti na nokte.
Nijansa bijele boje je jedna od najpopularnijih boja koja se može vidjeti na plaži, svakako su tu još ružičaste boje, boja lavande, pastelno žuta boja i mint zelena

Ljeto je idealno godišnje doba gdje prevladavaju jarke boje. Međutim mi za vas imamo boju koja je postala nezaobilazni modni dodatak. Ove sezone nećete pogriješiti s plavom bojom.

Dugi dani, visoke temperature, miris mora, sunčanje na plaži, sve to zahtjeva od nas ležernije, ali odvažne modne kombinacije. S prirodnim nijansama, poput nude, bež ili nježno ružičaste nećete pogriješiti, no ovoga ljeta plava boja je neizbježna.

Velikoj popularnosti laka u plavim nijansama je kameleonska moć ove boje. Naime, uz toliko nijansi plave boje gotovo je nemoguće ne pronaći nijansu koja vam ne odgovara.

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime