spot_img

Božićna i zimska manikura koju morate probati ove zime!

Ima nešto u zimskoj sezoni i praznicima zbog čega se osjećamo radosno, toplo iznutra i svečano! Nema ničeg boljeg od odlaska na manikuru u salon ili samostalne manikure kod kuće! Uredna manikura sa svečanim dizajnom može stvarno podići vaše raspoloženje tijekom cijele sezone. Donosimo vam pregled šest najpopularnijih blagdanskih dizajna noktiju koji će vas oduševiti!

#ZELENA BOJA

Zelena je već tradicionalno boja Božića. Boja je to koja se zimi nalazi na gotovo svim simbolima Božića, na jelkama i vijencima. Ne čudi, stoga, što je zelena i jedna od omiljenih i najpopularnijih boja za božićne manikure. Jednostavni božićni nokti u šumsko zelenoj boji (https://juliana-nails.hr/shop/gel-lak/gel-lak-boje/gel-lak-zeleni/gel-lak-trajni-lak-amazon-green/),  definitivno odgovaraju glamuroznosti sezone, a istovremeno zadržavaju blagdanski duh. Ako je samo zelena prejednostavna za vas, uvijek možete dodati zlatne šljokice(https://juliana-nails.hr/shop/nail-art/glitteri/glitter-fini/micro-glitter-golden-leaves/). Ovu nijansu zelene volimo jer dobro izgleda i na dugim i na kratkim noktima, a osim šljokica na nju se mogu iscrtati pahuljice ili popularni candy canes slatkiš. To su dizajni koje lako možete napraviti doma sami, a ako si želite olakšati uvijek možete i umjesto iscrtavanja koristiti naljepnice za nokte (https://juliana-nails.hr/proizvodi-kategorije/nail-art/naljepnice/blagdanski-motivi/) s božićnim motivima.

#CRVENA BOJA

Jedina popularnija boja za nokte od zelene je crvena, barem u ovo blagdansko doba. Ako volite klasiku uvijek možete odabrati jednostavne crvene nokte. Ako vam je to previše basic, možete dodati nail art, ali i poigrati se s raznim nijansama crvene (https://juliana-nails.hr/proizvodi-kategorije/gel-lak/gel-lak-boje/gel-lak-crveni/). Naravno i ovdje možete dodati šljokice ili naljepnice za nokte. Njih možete staviti na jedan nokat te ih kombinirati s uzorkom džempera na drugom noktu. Ako još niste sigurni u svoju tehniku nail arta, ove godine odaberite burgundsku crvenu (https://juliana-nails.hr/shop/gel-lak/gel-lak-santas-baby-6ml/) za vašu blagdansku manikuru. Duboka crvena ja vječni klasik, a razbija monotoniju klasičnih crvenih noktiju.

#MALO DRUGAČIJI NUDE

Sve ljubiteljice nude nijansi i Power Base-a, ove godine će biti sretne. Njih za Božić možete ukrasiti šarenim točkama koje će izgledati kao božićne kuglice. Igrajte se s klasičnim božićnim bojama – crvenom, zelenom i zlatnom. Ovaj dizajn također predobro izgleda i na dugim i na kratim noktima i vječito izgleda elegantno, a svejedno posebno. Ako, pak, želite nešto svečanije, nokte možete ukrasiti zlatnom folijom.

#BOŽIĆNI FRENCH

Francuska manikura također je jedan od klasika koji nikada neće izaći iz mode. To je jedan od elegantnijih nail artova i uvijek izgleda dobro. Sada ga možete, ipak, malo prilagoditi godišnjem dobu. Klasičnu bijelu crtu na vrhu nokta možete zamijeniti šljokicama u srebrnoj (https://juliana-nails.hr/proizvodi-kategorije/gel-lak/gel-lak-boje/gel-lak-srebreni/) ili crvenoj boji. Bit će to jednostavni, a efektni nokti koje će baš svi primijetiti.

#BOJA ČOKOLADE

Smeđi lak za nokte neočekivani je hit za ovogodišnje blagdane. Iako nam smeđa ne pada prva na pamet kada se sjetimo Božića, boja čokolade(https://juliana-nails.hr/shop/gel-lak/gel-lak-boje/gel-lak-roasted-chestnut-scent-6ml/) na noktima je božićna boja! Kada malo bolje razmislimo, boja je to vruće čokolade koju obožavamo u ovo doba godine pa i ne čudi što je napokon dobila svojih 5 minuta slave. I ovoj boji uvijek možete dodati smeđe ili zlatne šljokice na jednom prstu.

#LEDENO PLAVA

Na kraju tu je boja leda, svijetlo plava nijansa(https://juliana-nails.hr/shop/gel-lak/gel-lak-boje/gel-lak-blue-planet-6ml/) koja će savršeno uhvatiti esenciju zime. Plava ima tisuću nijansi, ali ova je možda najčarobnija, a samim time i savršena za ovo blagdansko doba. Ove sezone najpopularniji je „smrznuti“ efekt, pa se možete poigrati s akrilnim prahom (https://juliana-nails.hr/shop/akril/akrilni-prah/advance-prah-za-akril-diamond-shine/) kako bi dobili efekt zamrzsnježnih pahulja zamrznutih na vašim noktima.

Mia
Miahttps://juliana-nails.hr
Naša Mia je asistent u marketingu. Mia je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Mia je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju!

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime