spot_img

Popularni Nail Art u 2022.

Jesenska manikura može biti jako zabavna, bilo da se radi o vrsti frencha, različitim naljepnicama, chrome noktima ili bilo kojem drugom dizajnu kojeg se dosjetite.

U nastavku smo pronašli inspiraciju za sve vas koji bježite od klasike te ste odlučili razbiti jesensku monotoniju veselom manikurom.

Mini French

Istaknite oblik svog nokta blagom francuskom manikurom. Ova jedva vidljiva završna obrada omogućuje vam da eksperimentirate s bojama ili dodate samo tračak vašeg izražaja.

Tragovi zlata na noktima

Oduvijek volimo zlato, ali ove godine zauzima posebno mjesto na našim noktima. Ovaj efekt možete postići tako da dodate zlatne listiće na kraju svoje manikure. Pitate se gdje ih pronaći? Pogledajte izbor transfer folija u Juliana Nails i pronađite svoju inspiraciju.

Chrome nokti

Nije nepoznato da je Hailey Bieber postavila ljestvicu svojom chrome manikurom. Svakako minimalistički trend koji svojim jednostavnim svjetlucanjem kombinira odvažnost i eleganciju! Trend koji privlači poglede, a nije prenapadan!

Ipak pustite mašti na volju! Život je ipak prekratak za dosadnu manikuru, zar ne?

Zašto izabrati Juliana Nails trajni lak?
Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime