spot_img

Pitate se kako zablistati? Naši glitteri će vam u tome pomoći!

Kategorije:

S glitterima svijet postaje odmah puno glamurozniji!

Posebnost glittera je što dolazi u toliko prekrasnih boja i oblika. Asortiman se kreće od lijepog i svjetlucavog praha, Mermaid pigmenta do očaravajućeg Diamond Shine Glitter mixa.

Glittere možete nanijeti na cijeli nokat ili samo na dio nokta. Mašta ne poznaje granice!

No, mnogi se pitaju kako pravilno nanijeti glittere na nokte. Otkrit ću vam nekoliko načina.

1. Način

Glitter možete izravno pomiješati s rijetkim viskoznim gradivnim gelom (npr. Fiberglas Gel Clear) ili Gel Lakom Base & Finish.

Uzmite malu količinu gela s špatulicom i stavite ga na aluminijsku foliju, dodajte glittere i pomiješajte. Uz pomoć kista za gel, nanesite mješavinu na nokte. Nokte kao i obično stavite da se suše u UV/LED lampi.

2. Način

Pustite da se gel lak ili gel u boji osuši i uklonite ljepljivi trag. Zatim s nail art kistom ili Dooting alatom postavite ukrase na nokte. Ovdje isto koristite gradivni gel rijetke viskoznosti (npr. Fiberglas Gel Clear) ili Base&Finish.

Sada uzmite glittere s špatulicom ili kistom za gel i rasporedite ih po noktu prije nego stavite gel da se suši. Uklonite višak i stavite nokte u UV/LED lampu da se suše.

3. Način

Pustite da se gel lak ili gel u boji osuši, ali ovaj put ne uklanjate ljepljivi trag. S kistom za gel uzmite glitter i pažljivo stavite tamo gdje želite. Uklonite višak i kao obično stavite nokte u UV/LED lampu da se suše te nanesite završni gel. Gotovo!

Sigurna sam da ćete ovim postupcima doći do savršenog dizajna vaših noktiju.

Uz našu paletu sjajnih glittera i šljokica, svaki dizajn možete učiniti posebnim! 

Zato, sretno i zabavite se dizajniranjem noktića, jer mašta čini svašta!

Yasmin Corinna
Yasmin Corinnahttps://juliana-nails.hr
Yasmin voli kontraste i stoga svoj stil opisuje kao "rock-romantičan". To se vidi i po njenom odabiru odjeće: "Kožnu jaknu kombiniram s majicama nježnih boja." i upravo se to odražava na vašim noktima! Nove proizvode i trendove voli isprobati odmah, što znači da je ona uvijek "u toku" s trendovima noktiju. Obično nokte nosi u ovalnom ili bademovom obliku. “Dugo nisam koristio tipse, jer na nokte redovito stavljam Power Base. „Power Base je moj najdraži proizvod! ". Ako se dogodi nezgodna i kut nokta se odlomi, to se ispravlja gelom od stakloplastike i šablonom. "Kao ljubiteljici pasa važni su mi trajnost, stabilnost i praktična duljina."

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime