spot_img

Kako jednostavno nanijeti gel lak – odgovarajućim kistom!

Kategorije:

Juliana Nails Gel Lakovi  su pravi must have! Stotine boja s različitim efektima nude sjajan izbor i ponešto za svakoga od vas.

Ono što mnogi ne znaju je to da sve boje i efekti imaju različitu konzistenciju i pigmentaciju. Zbog ovih čimbenika postoje razlike u nanošenju samih boja.

Na svakoj bočici je označena konzistencija ili viskoznost i pigmentacija Gel Laka. Na stražnjoj strani bočice se nalaze dva simbola koja će vam pomoći da kategorizirate gel lakove prema karakteristikama.

Kako bi vam olakšali nanošenje boje i postizanje savršenog rezultata, Juliana Nails je smislila nešto posebno – odgovarajući kist za pojedine boje!

Postoje tri različita kista koja će vam pomoći da postignete savršenu manikuru s Gel Lakom.

Za Gel Lakove rijetke konzistencije  i minimalnog do srednjeg prekrivanja, koriste se kistovi koji su malo duži i na taj način optimalno raspoređuju boju na noktu.

Čvrste, a dovoljno fleksibilne dlačice prilagođavaju se vašem noktu.

Gel lakovi guste konzistencije, karakteriziraju kraći kistovi. Oni omogućuju zadržavanje manje boje na samom kistu te nanošenje boje bez ostavljanja tragova.

Kratki kist također je koristan alat za visoko pigmentirane boje Gel-Lakova. Visoka pigmentacija nekih boja zahtijeva nanošenje tankih slojeva kako bi se gel-lak optimalno osušio.

Glitter gel lakovi su jako lijepi, ali svjetlucave čestice mogu nanijeti veliki problem kistovima. Novi kistovi za ove lakove su robusniji i zadržavaju oblik čak i kod grubog glitera.

Ova tri različita kista dizajnirana su  tako da boje savršeno prekrivaju nokat i ne nanose se gusto. 

S ovim izvrsnim pomagačima s vašom manikurom ništa ne može poći po zlu – krenimo odmah!

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime