spot_img

Dynamic Gel Pro

Kategorije:

Dynamic Gel Pro nova je generacija naših Juliana Nails gelova. Posebnost ovog gela je u tome što tijekom upotrebe mijenja viskoznost.

Dynamic Gel je vrlo čvrst, ali tijekom modeliranja postaje mekan i vrlo kremast. Odmah nakon prestanka modeliranja gel postaje opet čvrst. Ovo jedinstveno svojstvo spriječava razlijevanje gela u rubove noktiju i štedi puno vremena tijekom nanošenja.

Dynamic Gel je samonivelirajuć, fleksibilan ne stvara toplinu i vrlo lako se turpija. Vrijeme sušenja: UV lampa (36 W): 2 minute, LED lampa: 1 minuta.

  1. Jednostavan za korištenje
  2. Ne razlijeva se u rubove noktiju
  3. Samonivelirajući je
  4. Fleksibilan
  5. Lako se nanosi
  6. Ne razvija toplinu
  7. Suši se u UV i LED lampi

Kako to sve skupa izgleda možete pogledati u našem Youtube videu!

Dynamic Pro Gel - Kako ga pravilno koristiti u vašoj manikuri
Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime