spot_img

Modeliranje sa šablonama

Kategorije:

Modeliranje šablonom nije neka znanost. Pokazat ćemo vam kako to učiniti!

Prije svega, trebali biste imati spremne različite šablone, jer su nokti često različitih oblika. Ako je potrebno šablonu možete izrezati u odgovarajući oblik prirodnog nokta. Važno je da šablonu dobro stavite ispod nokta, mora biti u ravnini i da nema praznina.

Prvo, šablona je pričvršćena pod blagim kutom odozdo. Zatim su stranice i stražnja krila zalijepljeni i također pritisnuti zajedno na prednjoj strani.

Sljedeći gelovi prikladni su za modeliranje šablonama:

PAŽNJA! S tim gelovima pažljivo radite i pripazite da ne dodirujete kožicu.

Vjerujemo da vam šablone neće stvarati veliki problem!

Yasmin Corinna
Yasmin Corinnahttps://juliana-nails.hr
Yasmin voli kontraste i stoga svoj stil opisuje kao "rock-romantičan". To se vidi i po njenom odabiru odjeće: "Kožnu jaknu kombiniram s majicama nježnih boja." i upravo se to odražava na vašim noktima! Nove proizvode i trendove voli isprobati odmah, što znači da je ona uvijek "u toku" s trendovima noktiju. Obično nokte nosi u ovalnom ili bademovom obliku. “Dugo nisam koristio tipse, jer na nokte redovito stavljam Power Base. „Power Base je moj najdraži proizvod! ". Ako se dogodi nezgodna i kut nokta se odlomi, to se ispravlja gelom od stakloplastike i šablonom. "Kao ljubiteljici pasa važni su mi trajnost, stabilnost i praktična duljina."

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime