spot_img

Koji oblik nokta vam odgovara?

Kategorije:

Bademasti oblik, balerina ili stiletto? Možda okrugli ili ovalni?

U pravilu svaka žena pronađe jedan ili dva oblika koja smatra odgovarajućim za sebe. Ali koji oblik kome odgovara?

Okrugli oblik nokta

Najprirodniji oblik nokta i najmanje uočljiv. Posebno je pogodan za kratke nokte.

Okrugli nokti osiguravaju prirodni njegovani izgled i prikladni su za sve boje.

Sve u svemu okrugli oblik nokta najviše odgovara prirodnim u sportskim tipovima.

Kvadratni oblik nokta

Žene s širokom ali kratkom pločicom nokta mogu pomoću nadogradnje noktiju s četvrtastim oblikom optički postići ujednačen i savršen oblik nokta. Ravni rubovi noktiju najlijepše izgledaju na kratkim do srednje dugim noktima. Ovaj oblik noktiju djeluje istovremeno sportski i elegantno te se vrlo lako njeguje.

Ovalni oblik nokta

Elegantniji oblik okruglih noktiju. Ovalni oblici noktiju idealni su za žene sa širokom, ali izduženom pločicom nokta. Zaobljeni rub nokta sličan je prirodnom obliku mjeseca, čini prste tanjim, a efekt se pojačava produživanjem noktiju.

Oblik balerine

Balerina je oblik nokta koji je posebno pogodan za žene s prirodno dugom pločicom nokta.

Oblik balerine može se napraviti samo iz određene duljine nokta, pa je prikladan za dugu i srednju dužinu nokta, jer nokti postaju uži prema vrhu, rub s prednje strane ostaje ravan.

Bademasti oblik

Oblik badema je nešto između ovalnog i stileto oblika. Idealan je za žene koje žele prijeći s okruglih na stiletto nokte. Uz stiletto nokte, oblik badema je jedan od najuočljivijih oblika noktiju i treba ga odabrati samo ako želite da vaše ruke plijene pažnju.

Oblik stiletta

Stiletto nokti zahtijevaju najduži prirodni nokat, jer jedino na dugim noktima dolaze do izražaja. Kod žena s kratkom pločicom nokta moglo bi doći do manje stabilnost ovog oblika nokta i tako ograničiti trajnost. Stileto oblik nokta pogodan je za kreativne i nametljive tipove.

Jeste li se odlučili koji vam oblik najviše odgovara?

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime