spot_img

Kamenčići na gel laku!

Svaka ih žena voli i očarana je njihovim sjajem.

Problemi nastaju kada ih treba postaviti na nokat tako da stvarno traju tjednima.

Postupak kreće sa pripremom nokta. Pogurnite kožicu, izmatirajte i oblikujte nokat, nanesite trajni lak ili gel u boji. Odaberite boju koja vam se sviđa – ja sam odabrala boju gel laka Lovely Rose by Juliana Nails. Prekrasna bijelo-ružičasta boja koja na vašim noktima izgleda elegantno i otmjeno.

Boju nanosite u dva tanka sloja na nokte i stavite u UV / LED lampu.

Tada su na redu kamenčići. Odlučite se za veličinu i boju po svom izboru – izbor je ogroman, sigurno postoji nešto za vas.

Da biste pričvrstili kamenčiće, potrebna vam je pinceta ili dotting alat. Ovo je alat s kojim lako možete pokupiti kamenčiće i postaviti ih na nokte.

Kistom u bočici s gel lakom napravite malu točku na noktima. Ova točka djeluje poput ljepila na noktima.

Trik: sve dok se ne osuši možete kamenčiće slagati na noktu kako želite.

Ponavljajte to sve dok na noktu nemate sve kamenčiće.

Na kraju, završite svoj rad s Base & Finishom. Obavezno zatvorite rubove nokta i kamenčiće na rubu – to osigurava dodatno trajanje. Preporučljivo je za dodatnu izdržljivost staviti još jedan sloj Base & Finisha.

Tako možete dugo uživati ​​u svojem dizajnu noktiju.

Yasmin Corinna
Yasmin Corinnahttps://juliana-nails.hr
Yasmin voli kontraste i stoga svoj stil opisuje kao "rock-romantičan". To se vidi i po njenom odabiru odjeće: "Kožnu jaknu kombiniram s majicama nježnih boja." i upravo se to odražava na vašim noktima! Nove proizvode i trendove voli isprobati odmah, što znači da je ona uvijek "u toku" s trendovima noktiju. Obično nokte nosi u ovalnom ili bademovom obliku. “Dugo nisam koristio tipse, jer na nokte redovito stavljam Power Base. „Power Base je moj najdraži proizvod! ". Ako se dogodi nezgodna i kut nokta se odlomi, to se ispravlja gelom od stakloplastike i šablonom. "Kao ljubiteljici pasa važni su mi trajnost, stabilnost i praktična duljina."

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime