spot_img

Happy Feet uz pedikuru sa setom gel lakova

Kategorije:

Kako pripremiti sebe i nokte za ljetnu sezonu?

Zimi nokte možete sakriti, međutim ljeti nema načina kako zaobići lijepe i njegovane nokte na nogama. Oni pripadaju vašoj odjeći poput vaše torbice, sunčanih naočala i svih ostalih dodataka, idealno bi bilo kada bi bili usklađeni s cjelokupnim izgledom.

Danas ću vam pokazati kako nokte na nogama možete učiniti lijepima i kako rezultat ostaje savršen i do mjesec dana, uz pomoć ovog seta za pedikuru!

Gel lak set za pedikuru - Elegantni nokti na stopalima!

Korak po korak do prekrasnih noktiju na nogama:

  • Započnite svoju pedikuru kupkom za stopala po vašem izboru, tako da se vaša koža i nokti mogu oporaviti od svakodnevnog stresa i savršeno s pripremitii za pedikuru.
  • Sada osušite noge i pripremite prirodne nokte i kožicu pomoću rezača Promed “Feeling”. Razni alati pomažu vam da skratite i oblikujete nokte, uklonite kožicu i zadebljana područja kože te ravnomjerno ispolirajte površinu nokta.
  • Sada može početi, nabavila sam set za pedikuru od Juliana Nails i mogu vam ga slobodno preporučiti. Uključuje sve što je potrebno za vašu pedikuru. Uz to, sve je detaljno objašnjeno u priloženim uputama.
  • Zatim nanesite sloj Base & Finish gela i pustite da se osuši u lampi 60 sekundi. Pazite da ne dodirujete rubove lampe.
  • Tada dolazi red za boju. Set sadrži 1x gel lak bijeli i 1x gel lak svijetlo crveni, mislim da je to sjajno jer su ove dvije boje bezvremenske i savršene za ljeto. Nanesite boju po vašem izboru u jedan ili dva sloja i osušite je u lampi 60 sekundi.
  • Na kraju ponovno stavite Base & Finish, kako bi vaši nokti trajali što duže.
  • Vaša su stopala spremna!

P. S. Njegujte stopala bogatim maslacem za stopala – apsolutni favorit mi je Natural – Hand & Foot Butter Rose od Juliana Nails sa 100% prirodnim sastojcima!

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime