spot_img

Gel lak – upute korak po korak

Kategorije:

Gel lak bi opisala u tri riječi: jednostavan za upotrebu, svestran i dugotrajan

Lak koji se suši pod UV i LED lampom, a poznat je i pod nazivom Shellac, trajni lak ili UV lak za nokte, apsolutna je preporuka baš svakoj ženi.

Imati lijepe i njegovane nokte nikada nije bilo lakše. Sada ću objasniti kako to učiniti korak po korak.

Korak 1: Priprema prirodnih noktiju

– Operite ruke bez sapuna i nježno ih osušite te dezinficirajte.

– Izmatirajte nokte polirnim blokom i pažljivo uklonite višak kožice lagano je gurajući potiskivačem kutikule.

– Umjereno nanesite primer na nokte i pustite da se osuši na zraku 60 sekundi.

Korak 2: Gel lak Base&Finish

– Nakon što se primer osušio na zraku, u sljedećem korak nanesite Base & Finish na nokte i pustite da se 60-120 sekundi suši u UV / LED lampi. Obavezno premažite vrh nokta i ne prelazite po kožici.

Korak 3: Gel lak u boji

– Sada možete nanijeti boju po svom izboru, asortiman Juliana Nails sada nudi više od 200 boja, tako da postoji ponešto za svakoga.

– Da bi se postigla optimalna pokrivenost, preporučujem nanošenje dva sloja odabrane boje, omogućujući da se svaki sloj pojedinačno suši od 60 do 120 sekundi u UV / LED lampi.

Korak 4: Base&Finish

– Kako biste završili svoj dizajn s trajnim lakom i zajamčili dugotrajnost, na boju nanesite jedan sloj Base & Finish i pustite da se ponovno suši 60-120 sekundi u UV / LED lampi.

– Base & Finish također osigurava da vaši nokti lijepo sjaje i nakon 3 tjedna.

Korak 5: Gel Cleaner – odstranjivač viška gela

– nakon što ste osušili zadnji sloj Base&Finish, ljepljivi trag obrišete gel Cleanerom i vaša manikura je gotova!

Moj savjet: Gel lak pogodan je i za ruke i za noge, jednostavan je za upotrebu i nudi vam puno slobodnog prostora, jer se izvrsno slaže sa glitterima, naljepnicama, ukrasnim kamenčićima i drugim uzorcima, a dostupan je u različitim bojama.

Najbolje od svega, Set gel lak standard, koji je dostupan u Juliana Nails, sadrži sve što je potrebno za početak rada, kao i detaljne upute!

Zapravo, najteža stvar je izabrati gel lak boju?

Yasmin Corinna
Yasmin Corinnahttps://juliana-nails.hr
Yasmin voli kontraste i stoga svoj stil opisuje kao "rock-romantičan". To se vidi i po njenom odabiru odjeće: "Kožnu jaknu kombiniram s majicama nježnih boja." i upravo se to odražava na vašim noktima! Nove proizvode i trendove voli isprobati odmah, što znači da je ona uvijek "u toku" s trendovima noktiju. Obično nokte nosi u ovalnom ili bademovom obliku. “Dugo nisam koristio tipse, jer na nokte redovito stavljam Power Base. „Power Base je moj najdraži proizvod! ". Ako se dogodi nezgodna i kut nokta se odlomi, to se ispravlja gelom od stakloplastike i šablonom. "Kao ljubiteljici pasa važni su mi trajnost, stabilnost i praktična duljina."

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime