spot_img

Cat Eye magnet olovka – mala čarobna olovka

Kategorije:

Budući da volim kreativne dizajne i uzorke na noktima, odmah sam bila oduševljena malom čarobnom olovkom!

Vrlo je kompaktana i jednostavana za pohranu, mislim da je to sjajno jer tko ima mjesta za toliko alata na stoliću za nokte! Unatoč svojoj veličini, ima 2 funkcije zbog kojih izgleda sve samo ne maleno!

S jedne strane nalazi se magnet koji izgleda poput cvijeta, s druge strane nalaze se 4 magneta koji izgledaju poput poredanih olovaka.

Ali dosta priče, krenimo!

Prvo nanesem tanki sloj crnog gela na cijeli nokat i stavim u lampu da se osuši. Crna podloga omogućuje da efekt bolje djeluje u idućem koraku. Preko gela nanosim tanki sloj Cat Eye Gel laka u tamnoplavoj boji i držim magnet nekoliko sekundi blizu još uvijek mokrog gela, što stvara nevjerojatno sjajan efekt koji me odmah zadivljuje. Bočna strana s „cvijetom“ istiskuje vlažni metalni lak u kružnom obliku, što stvara prekrasan uzorak.

S drugom stranom dočarala sam ravne uzorke polako prelazeći magnetom preko nokta.

Na samom kraju, nakon što završim s dizajnom nanosim na Cat Eye gel lak kao završni sloj Base & Finish. Boje za Magnetnu olovku dostupne su u gel-lakovima ili u gelovima u boji i nose oznaku “Cat Eye”.

Magnetna olovka definitivno će se naći na mom stolu za nokte i i svakako ću je koristiti!

Olovku vam mogu preporučiti ako biste poput mene željeli upoznati nove proizvode i jednostavnu umjetnost noktiju!

Isprobajte sami, a obećavam vam, mala čarobna olovka zadivit će i vas!

Zabavite se!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime