spot_img

Press on tipse – Kako napraviti korekciju (nadopunu)

Kategorije:

Nisu li Press on tipse na cijeloj površini nokta sjajne? Super i jednostavne za korištenje.

Ali nakon 3 tjedna prirodno se postavlja pitanje…moje Press on Tipse su porasle, što da radim sada?

Ukloniti i ponoviti? Ili jednostavno nadopuniti?

Kao što je već rečeno, izuzetno su jednostavne za upotrebu, što se naravno odražava i na nadopunu. Press on Tipse možete jednostavno nadopuniti materijalom po svom izboru, poput uobičajene izgradnje nokta.

Nanesite med za uklanjanje kožice na kožicu i ploču nokta, ostavite da djeluje 120 sekundi, a zatim pažljivo uklonite kožicu pomoću potiskivača za kožicu ili štapićem od ružina drveta.

Uklonite ostatke kutikule blazinicom, pomoću turpije (100/180) pažljivo uklonite boju s noktiju. Skratite nokat na željenu duljinu i napravite prijelaz na prirodni nokat tako da više ne možete osjetiti udubinu kad ga pogladite. Uklonite sitnu prašinu četkom za nokte.

Nakon toga nanesite dehidrator i primer i pustite da se kratko osuši na zraku.

Sada popunite nokat materijalom po vašem izboru. Osušite nokat u lampi i ispravite neravnine polirnim blokom. Uklonite sitnu prašinu četkom za nokte.

Sada nanesite boju po svom izboru, osušite u lampi, zatim nanesite Base & Finish ili drugi završni sloj.

Kao šlag na torti, preporučujem njegu kožice uljem za nokte.

Nadam se da sam uspjela odgovoriti na neka od otvorenih pitanja na tu temu!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime