spot_img

Press on tipse – Kako napraviti korekciju (nadopunu)

Kategorije:

Nisu li Press on tipse na cijeloj površini nokta sjajne? Super i jednostavne za korištenje.

Ali nakon 3 tjedna prirodno se postavlja pitanje…moje Press on Tipse su porasle, što da radim sada?

Ukloniti i ponoviti? Ili jednostavno nadopuniti?

Kao što je već rečeno, izuzetno su jednostavne za upotrebu, što se naravno odražava i na nadopunu. Press on Tipse možete jednostavno nadopuniti materijalom po svom izboru, poput uobičajene izgradnje nokta.

Nanesite med za uklanjanje kožice na kožicu i ploču nokta, ostavite da djeluje 120 sekundi, a zatim pažljivo uklonite kožicu pomoću potiskivača za kožicu ili štapićem od ružina drveta.

Uklonite ostatke kutikule blazinicom, pomoću turpije (100/180) pažljivo uklonite boju s noktiju. Skratite nokat na željenu duljinu i napravite prijelaz na prirodni nokat tako da više ne možete osjetiti udubinu kad ga pogladite. Uklonite sitnu prašinu četkom za nokte.

Nakon toga nanesite dehidrator i primer i pustite da se kratko osuši na zraku.

Sada popunite nokat materijalom po vašem izboru. Osušite nokat u lampi i ispravite neravnine polirnim blokom. Uklonite sitnu prašinu četkom za nokte.

Sada nanesite boju po svom izboru, osušite u lampi, zatim nanesite Base & Finish ili drugi završni sloj.

Kao šlag na torti, preporučujem njegu kožice uljem za nokte.

Nadam se da sam uspjela odgovoriti na neka od otvorenih pitanja na tu temu!

Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime