spot_img

Dugi nokti u svakodnevnom životu – moguće je!

Kategorije:

Ako nosite duge nokte, često čujete pitanje: Možete li što učiniti s dugim noktima?

Za sve ljubiteljice dugih noktiju, odgovor je DA – na dugačke nokte u svakodnevnom se životu treba naviknuti i naravno puno je teže raditi određene poslove, međutim uvijek možete bit kreativni i možete sve!

Dugi nokti nisu prepreka i zato ćemo vam otkriti nekoliko malih savjeta:

  1. Otvoriti automobilski prtljažnik? To rade zglobovi prstiju, samo savijte prst i otvorite ćete prtljažnik.
  2. Kartica za bankomat? Koristite pincetu! S pincetom ćete lagano izvući kartice. Također, s pincetom možete pokupit i kovanice, uvijek je možete nositi sa sobom u torbi.
  3. Otvoriti limenku! Vrhom prsta tj. jagodicom pritisnite poklopac limenke sprijeda, a zatim će je lagano podići straga i na taj način ćete otvoriti limenku
  4. Tipkanje na tipkovnici – kako ne biste istovremeno pritiskali dvije tipke, bolje je tipkati vrhom nokta nego vrhovima prstiju.
  5. Peći kolače / mijesiti tijesto? Čemu služe rukavice?
Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime