spot_img

Francuska manikura s gel lakom

Francuska manikura pravi je klasik među različitim stilovima u izradi noktiju. U isprobanoj bijeloj, šarenoj boji, čak i u svjetlucavoj, francuska manikura može izgledati sjajno na noktima.

Pokazat ću vam trik kako možete dobiti ovaj sjajni stil s malo truda.

Prije svega, nokte pripremite za modeliranje pogurivanjem kožice, turpijanjem noktiju u željeni oblik i zamatirajte nokte polirnim blokom.

Zatim nanesite primer, pustite da se kratko osuši na zraku i nanesite bazu. Ovdje možete koristiti različite proizvode.

Odlučila sam se za Power Base Beige, jer mi prikriva prirodni nokat i popravlja neravnine. Međutim, možete koristiti bilo koji gel ili akril po svom izboru, također možete nanijeti jedan sloj Base&Finish.

Nakon što ste osušili prvi sloj u UV / LED lampi, obrišite ljepljivi trag i izmatirajte nokte polirnim blokom.

Tada odlučite koju boju želite za svoju francusku manikuru. Nama se sviđaju jarke boje trajnog laka poput boje Be Tropic. Za vaš rad trebat će vam i alat za dotting, po mogućnosti s tankim vrhom.

Alatom za dotting nanosim točkice s gel lakom duž prirodne linije nokta. Da biste imali veću stabilnost, možete koristiti jastučić za oslonac dlanova.

Zatim nastavljam nanositi gel lak na alat za dotting i povezivati točkice u liniju.

Ako malo pogriješite, možete upotrijebiti olovku za korekciju gel-laka i prepraviti liniju koju ste nacrtali.

U sljedećem koraku nanosim odabranu boju trajnog laka na ostatak nokta. Nakon što sam nanijela boju na nokte, osušit ću ih u svojoj UV / LED lampi.

Da bi manikuri dala završni sjaj, u posljednjem koraku nanosim Base & Finish i zatim uklanjam ljepljivi trag.

Francuska manikura zaista može biti za svaku prigodu, uživajte isprobavajući!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime