spot_img

CAT EYE – magnetska atrakcija na noktima!

Kategorije:

Danas radimo na temu CAT EYE i što možete učiniti s ovim sjajnim efektom!

Ovaj efekt apsolutni je hit, posebno u zimskoj sezoni!

Nedavno smo dobili 6 novih lakova za CAT EYE, koji dočaravaju kameleonski efekt na vašim noktima. Kameleon efekt je dobio naziv, jer se pigmenti u boji mijenjaju ovisno o pojavi svjetlosti i nude nevjerojatno lijepu igru ​​boja.

Što trebam za dizajn CAT EYE?

Za to je potrebna tamna baza da bi boja Cat eye došla do izražaja. Najbolji je Gel Lak Black Intense ili ako radite s gelom u boji, Colour Gel Black is back. Magnet po vašem izboru i naravno Gel lak Cat eye u boji koja vam najviše odgovara.

Kako napraviti:

Premažite osnovnu boju kao i obično, a zatim je osušite. Sada namažite gel lak za Cat eye (nemojte ga osušiti) i približite magnet do nokta (ne dodirujte nokat). Magnet će stvoriti dizajn i kada ste zadovoljni, stavite da se nokat osuši u lampi.

Vaš dizajn je završen i nokti su prekrasni!

Yasmin Corinna
Yasmin Corinnahttps://juliana-nails.hr
Yasmin voli kontraste i stoga svoj stil opisuje kao "rock-romantičan". To se vidi i po njenom odabiru odjeće: "Kožnu jaknu kombiniram s majicama nježnih boja." i upravo se to odražava na vašim noktima! Nove proizvode i trendove voli isprobati odmah, što znači da je ona uvijek "u toku" s trendovima noktiju. Obično nokte nosi u ovalnom ili bademovom obliku. “Dugo nisam koristio tipse, jer na nokte redovito stavljam Power Base. „Power Base je moj najdraži proizvod! ". Ako se dogodi nezgodna i kut nokta se odlomi, to se ispravlja gelom od stakloplastike i šablonom. "Kao ljubiteljici pasa važni su mi trajnost, stabilnost i praktična duljina."

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime