spot_img

Kako samostalno urediti nokte!

Vaši nokti su izrasli, a svi saloni za nokte trenutno su zatvoreni… S Juliana Nails Setovima dobivate sve što je potrebno da samostalno napravite nokte kod kuće! Pokazat ćemo vam kako!

Sada je vrijeme da svoj dizajn noktiju uzmete u svoje ruke! Uz raznolike setove Juliana Nails dobivate sve što je potrebno za samostalno uređivanje noktiju!

Bez obzira na to radi li se o gelu, akrilu ili gel laku – setovi sadrže sve proizvode koji su vam potrebni za njegu lijepih noktiju kod kuće!

Najbolje je započeti s uklanjanjem starih noktiju, tako da možete ponovno napraviti nove nokte. Važno je očistiti pločicu nokta pri tome pripaziti da ne oštetite kožicu.

Set za popravak prirodnih noktiju - Recite zbogom puknutim noktima!

Kada ste nokat oblikovali turpijom, uklonili staru boju, tada možete početi s pripremom nokta. Ali idemo korak po korak – postupak je ovdje u našem videu!

Pogledajte sve naše setove i onda odlučite koji set vam najviše odgovara. Uz setove ćete pronaći i precizne upute.

Set za ojačavanje prirodnih noktiju - Zbogom poderanim noktima!
Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime