spot_img

Kako samostalno urediti nokte!

Vaši nokti su izrasli, a svi saloni za nokte trenutno su zatvoreni… S Juliana Nails Setovima dobivate sve što je potrebno da samostalno napravite nokte kod kuće! Pokazat ćemo vam kako!

Sada je vrijeme da svoj dizajn noktiju uzmete u svoje ruke! Uz raznolike setove Juliana Nails dobivate sve što je potrebno za samostalno uređivanje noktiju!

Bez obzira na to radi li se o gelu, akrilu ili gel laku – setovi sadrže sve proizvode koji su vam potrebni za njegu lijepih noktiju kod kuće!

Najbolje je započeti s uklanjanjem starih noktiju, tako da možete ponovno napraviti nove nokte. Važno je očistiti pločicu nokta pri tome pripaziti da ne oštetite kožicu.

Kada ste nokat oblikovali turpijom, uklonili staru boju, tada možete početi s pripremom nokta. Ali idemo korak po korak – postupak je ovdje u našem videu!

Pogledajte sve naše setove i onda odlučite koji set vam najviše odgovara. Uz setove ćete pronaći i precizne upute.

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime