spot_img

Kako postići besprijekornu manikuru s gel lakom!

Svima je jasno, kad nalakiramo nokte preko ruba ili nismo nanijeli dovoljno boje na nokat, nokti nam izgledaju dobro iz daljine, ali nakon detaljnijeg pregleda postaje nam jasno da ovdje još uvijek ima malo nedostatka i greškica. Zato ću vam objasniti kako besprijekorno nanijeti boju na pločicu nokat.

Savršena manikura ne samo da izgleda dobro, već osigurava i da vaš gel lak duže traje, jer boje koje nisu dobro nanesene na pločici nokta vode do podizanja (zraka ispod gela) i boja će se otpustiti.

Priprema za manikuru gel lakom

Najvažniji korak u besprijekornoj manikuri je pažljivo uklanjanje kutikule.

Preporučujem metalni potiskivač za kožicu, jer olakšava potiskivanje i ostavlja savršenu podlogu nokta.

Odstranjivač kožice med pomaže blago omekšati kožicu i olakšava vam ovaj korak.

Četkicu gel lak možete savršeno prilagoditi prirodnoj krivulji nokta te nanesite prvi sloj boje. Boju će te nanijeti na sredinu nokta i lagano je pogurnite unatrag. Vidjet ćete da lepeza stvara krivulju. Četkicom gel laka nanesite boju do ruba što je više moguće, pritom pripazite da ne dodirujete kožicu. Sada možete premazati cijeli nokat. Ponovite ovaj korak i za drugi sloj.

Zaštita zanoktica za gel lak

Boja je otišla preko ruba nokta? Ne brinite, olovka za korekciju gel laka je idealna za ovo! Ovim malim pomagačem lako se brišu male nezgode, također uklanja greškice i na teško dostupna mjesta na noktima.

Vrlo lakim koracima, napravit ćete besprijekornu manikuru s bojom gel laka!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime