spot_img

Dizajn za Halloween sa Spider gelom

Kategorije:

Najprikladniji efektni gel za Noć vještica je Spider gel. Sa Spider gelom lako ćete dočarati paučinu na noktima.

U današnjem blogu saznat ćete sve trikove na temu Spider gela, kako ga pravilno koristiti i koje sve metode postoje.

Ovaj gel je guste konzistencije i mora bitli jer ga povlačite direktno iz amabalaže preko noktiju stvarajući niti. Sada vam je jasno zašto se ovaj gel zove Spider gel. Posebnost kod ovog gela je ta što vrlo jednostavno možete povlačiti tanke i čiste linije.

Varijanta 1:

Pomoću dooting alata ili kista povlačite gel direktno iz ambalaže preko cijelog nokta i ponavljajte ovaj korak dok ne budete zadovoljni svojim dizajnom.

Varijanta 2:

Povlačite gel iz ambalaže i nanesete ga izravno na nokat. Iz te jedne točke povlačite niti i kreirate uzorak koji vam se sviđa.

Varijanta 3:

Stavite malo gela na prst (koristite rukavice) i pritišćite gel zajedno s kažiprstom i palcem dok se ne stvore niti. Sada možete povući niti na noktu u željenom smjeru.

Uživajte!

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime