spot_img

Color gelovi koji najbolje izgledaju uz preplanulu put

Ljetni beauty rituali uvijek donose neku posebnu razinu zadovoljstva, pogotovo kada su vezani uz naša ljetovanja i odmore na obali, kada je sve dozvoljeno.

Upravo onda ćemo isprobati neki novi parfem koji još nismo koristile, u kozmetičku torbicu spremiti luksuzno ulje sa zlatnim sjajem kojim ćemo naglasiti ten ili isfurati neku totalno cool manikuru s kojom se inače možda čak ni ne možemo zamisliti.

Njegovane ruke

i stopala mnogim su ženama na prvom mjestu, pogotovo u ljetnim mjesecima kada su ruke i noge u centru pažnje. Tada biramo intenzivnije i veselije nijanse lakova na noktima koje dolaze do izražaja uz predivnu preplanulu put.

Upravo zato, ljetna manikura “podnosi” sve – ona može biti neutralna u nude nijansama, jarkih boja, čak i neonska.

Pastelna ružičasta, pastelno plava i pastelno zelena, tri su šarmantne i nježne ljetne boje koje biste mogli isprobati, a ako tražite nešto još ekspresivnije, koraljna boja s jakom primjesom narančaste bit će pun pogodak.

Poigrajte se i sa različitim motiv, bili oni cvjetni, minimalitički ili s popularnim uzorcima poput leoparda i zebre. U toploj sezoni na noktima je dopušteno baš sve, a vrijedi samo jedno pravilo – dajte mašti na volju i neka se kreativac u vama probudi!

Zato vas čekamo u našem shopu Juliana Nails, gdje vas očekuje najveći izbor ljetnih boja. Vjerujemo da ćete pronaći svoju idealnu boju s kojom ćete sigurno mamiti poglede ove ljetne sezone. 😊

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime