spot_img

Neobične manikure za kraj ljeta

Ljeto nam se blizu kraju, rujan je stigao, no još nismo spremni za jesenske trendove.

Što se tiče manikura, ovo smo ljeto vidjeli mnogo trendova, no možda ste ih se već zasitili. Donosimo neobične manikure za kraj ljeta i početak jeseni koje možete prilagoditi svom stilu, a neke čak izraditi i same kod kuće. 

Šareni nokti

Više boja na jednom noktu look je koji nije za svakoga, ali ako ga želite i znate nositi, bit će pravi pogodak.

Možete se igrati s različitim bojama koje Juliana Nails ima u ponudi, također nokte možete oblikovati u različite oblike i dužinu noktiju.

French u boji

Klasična francuska manikura već je napravila come back ove godine, a sad smo u fazi eksperimentiranja. Umjesto bijelih vrhova, neka oni budu u boji – ili više boja. Efektno i jako chic.

Životinjski uzorak

Životinjski print također je u trendu, a što kažete na jednu ruku “u leopardu”, a drugu “u točkicama”? Kombiniranje printova možete napraviti i na istoj ruci, odnosno staviti drugačiji print na svaki nokat, ako se baš osjećate hrabro, no ako vam je to ipak previše, neka svaka ruka ima svoj uzorak. 

Glitteri

Šljokice na noktima bi doista mogle asocirati na ludu proslavu dječjeg rođendana. No, ovaj trend je iznenađujuće nosiv i može izgledati elegantno i sofisticirano. Od minimalističkih naznaka sjajnih detalja do potpunog glitter ludila na noktima, postoji toliko načina na koje se mogu nositi ovakve manikure

48 Novih Glittera | Juliana Nails
Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime