spot_img

5 savjeta kako postići savršeni Babyboomer

Kategorije:

Babyboomer nokti postaju sve popularniji u posljednje vrijeme i savršeni su za svaku prigodu. U ovom blogu prenijet ću vam svoje savjete i trikove za savršen izgled Babyboomera.

Krenimo!

Odabir boje je bitan!

  1. Možete raditi s gelom ili akrilom, odlučite sami. S obje varijante lako možete postići  izgled kakav želite. Sve ovisi o bojama! Kada radite Babyboomer, boje su posebno važne.Mliječno bijela je jako važna za Babyboomer izgled. Ova boja čini izgled nježnim i prirodnim. Međutim, na stražnji dio nokta potrebno je staviti prekrivajući ili Make Up gel.

Proporcije čine razliku

2. Prijelaz na vašim Babyboomer noktima trebao bi biti takav da nokti izgledaju što prirodnije. Zato je jako bitna pozicija prijelaza, potrebno je staviti otprilike – 1/3 bijele i 2/3 ružičaste (prekrivajući gel) boje!

Da biste postigli ovaj rezultat, prvo nanesite do polovice nokta bijelu boju. Ponovite istu stvar s ružičastom bojom, samo što ružičastu boju nanosite na prvu trećinu nokta.

Manje je više

3. Budući da se boje na vašem noktu moraju preklapati, potrebno je staviti manje boje kako ne bi došlo do neželjenih nepravilnosti i debelo nanešenog gela. Stoga moj savjet: manje je više! Upotrijebite manje materijala nego što biste inače koristili.

Pravi kist

4. Oblikovanje Babyboomera može biti izazov, posebno na početku. Širi kistovi su korisniji za miješanje materijala na noktu. Razlog je vrlo jednostavan: jednom linijom možete u potpunosti povezati prijelaz. Prečesto blendanje naprijed-natrag može dovesti do neuglednih usijeka i pruga u vašem modeliranju.

Zadnji korak

5. Rezultat će se s vremenom poboljšati, kod prvih pokušaja možda nećete biti skroz zadovoljni, ali svaki idući put će biti bolje. Da bi rezultat izgledao još mliječnije i prirodnije, mliječna boja se može nanijeti na cijeli nokat. Tako ćete prikriti sve pogreške i dodatno izblenadti prijelaz ružićaste i mliječne boje gela ili akrila.

Izvrstan trik koji će vašem Babyboomer noktima dati posebnu prirodnost.

Veselim se vašim Babyboomer noktima!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime