spot_img

Iskušenje proljeću – rad na otvorenom

Kategorije:

Modeliranje noktiju i tople temperature. Ide li ovo zajedno?

Napokon se probudilo proljeće. Izađite u vrt i uživajte u toplim zrakama sunca. Čim stigne proljeće, dobijem želju za veselim i šarenim noktima. Ali to više nije problem, doma imam Start set paket.

Pomisao da se ugodno osjećate na terasi i radite nokte ponekad može biti previše primamljiva.

No je li to dobra ideja? Čak i kad bih to stvarno voljela kao “ljubitelja svježeg zraka”, nažalost ne.

Tijekom nanošenja gel laka, struktura same boje više nije ista. Četkica ne klizi noktom kao obično. To su prvi znakovi da su proizvodi dobili previše UV svijetla. Kao daljnja posljedica, također može biti moguće da gel u bočici, četkici ili gel laku postane stvarno tvrd i stoga nažalost neupotrebljiv.

Također, rad u hladu nije preporučljiv.

Dakle, drage naše, bez obzira koliko bilo primamljivo, sa svojim proizvodima radite samo na prikladnom mjestu. Rad na otvorenom, pored prozora ili ispred UV ili LED lampe nije dobra ideja.

Zaštitite svoje omiljene proizvode!

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime