spot_img

Valentinovo – dan za brigu o sebi

Kad je riječ o njezi i vođenju brige o sebi, nokte često zanemarujemo. No jeste li znali da njegovanje noktiju i manikura mogu biti oblik ljubavi prema sebi? Poklanjajući svojim noktima pažnju koju zaslužuju, ne samo da im pokazujete ljubav, već ćete se osjećati samouvjerenije i bolje. Istražili smo kako prenijeti ljubav na svoje nokte pomoću gel laka kroz različite dizajne.

Gel lak svoju popularnost uvjerljivo održava već nekoliko godina, a po svemu sudeći, zadržat će se još dugo. To nas uopće ne čudi jer, uz dobru izradu, manikuru na noktima uz Juliana Nails proizvode možemo imati i do pet tjedana. Ta je izdržljivost idealna za svakoga tko želi prenijeti ljubav na svoje nokte, a živi ubrzanim tempom i nema vremena ići na manikuru svaka dva tjedna. Osim toga, trajni lak štiti nokte od oštećenja i održava njihov zdrav izgled. Kad je u pitanju gel lak, mogućnosti su beskrajne. Možete birati između raznih boja i završnih obrada, od klasičnih nude do svjetlucavih metalik nijansi. Bez obzira na to koji je vaš osobni stil, možete pronaći nijansu koja pristaje vama i vašim noktima.

Nail art je zabavan i kreativan način da pokažete ljubav svojim noktima!

Od jednostavnog i elegantnog dizajna do odvažnog i šarenog stila, mogućnosti su beskrajne. Naš je prijedlog da sljedeći put kad budete radili francusku manikuru dodate dašak boje na vrhove umjesto klasične bijele. A uz novi Easy French Stamp XL francuska manikura je lakša nego ikad! Osim šarene francuske manikure, predlažemo da isprobate i transfer folije kojima na brz i jednostavan način svoju manikuru podižete na drugu razinu. A ako se osjećate posebno kreativno, svoj dizajn uvijek možete sami nacrtati.

Valentinovo je odlična prilika da pokažete ljubav svojim noktima, kao i svojoj dragoj osobi. Ako vam je potrebna inspiracija, donosimo vam kratak pregled najpopularnijih dizajna koji zrače ljubavlju.

Srca

Srca su klasičan simbol ljubavi i savršena su za Valentinovo. Svoje nokte jednostavno i brzo možete ukrasiti srcima.

Easy heart

Romantično cvijeće i ljubavna pisma

Nježno, romantično cvijeće uvijek je u modi i odličan je izbor za manikuru za Valentinovo. Možete se odlučiti za nježne pastelne nijanse ili odvažnije, šarene cvjetove koji su ipak zabavniji. Osim cvijeća, još jedan klasičan simbol ljubavi je ljubavno pismo. I njih možete uključiti u svoj nail art tako da ih nacrtate ili se jednostavno poslužite šablonama za štambiljanje.

Svjetlucave i metalik boje

Dodavanje sjaja vašim noktima izvrstan je način da pokažete ljubav, a metalik gel u boji savršen je za ovu priliku. Osim gela u boji, gel lak kolekcija Be My Valentine nudi vam zanimljiv izbor – mat svjetlucavi dizajn. Osim mat šljokica, uvijek možete pustiti mašti na volju i napraviti cat eye sa simbolima ljubavi.

Ružičasta i crvena

Tradicionalne boje Valentinova, ružičasta i crvena, savršen su izbor za svečanu manikuru. Bilo da odaberete klasičnu crvenu, razigranu ružičastu ili ukomponirate obje boje, ove će nijanse pokazati vašu ljubav prema sebi i svojim noktima.

Ovo su samo neke od mnogih mogućnosti nail arta za Valentinovo. Bilo da odaberete klasični ili moderniji izgled, ne zaboravite da je najvažnije pokazati ljubav prema svojim noktima i samima sebi te uživati ​​u procesu stvaranja prekrasne manikure. Stoga samo naprijed i pokažite svojim noktima malo ljubavi te uživajte u brojnim prednostima lijepe i dugotrajne manikure!

Mia
Miahttps://juliana-nails.hr
Naša Mia je asistent u marketingu. Mia je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Mia je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime