spot_img

Trend dizajna noktiju – GO NUDE!

Kategorije:

Nude boja je jako dosadna i monotona? Netočno!

Postoje različiti nude tonovi. Bilo da se radi o nježnoj bež nijansi, krem, nježno ružičastoj, boji karamele ili boji ružinog drveta, prirodne boje su “go to look” ljeta. Čine vašu ruku tamnijom, izgledajau jako prirodno i mogu se kombinirati s svime.

Važno je da su vaše ruke dobro njegovane. Najbolje je redovito koristiti kremu za ruke i nanositi ulje za kožicu.

Višak kožice lako možete ukloniti s našim odstranjivačem kožice med i potiskivačem kožice. Tako će vaši nokti privući pažnju i bez jarkih boja!

Ukoliko se ne možete odlučiti između toliko lijepih nude tonova, pokušajte “pomiješati i kombinirati” ili dodajte na jedan nokat šljokice ili naljepnicu. Kako ćete to napraviti i za koji nude ton ćete se odlučiti prepuštamo vama.

U našem webshopu pod “Nude” nalazi se pregled svih nude lakova, gel lakova i gelova u boji!

Zabavite se eksperimentirajući i stvarajući!

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime