spot_img

Manikura / pedikura bez UV lampe

Naši nokti smatraju se nakitom te pridonose našem njegovanom izgledu.

Briga za ruke naziva se “manikura”, a za stopala “pedikura”.

Najbolje je započeti manikuru ili pedikuru mlakom kupkom kako biste nokat pripremili za sljedeće korake!

Nanesete sredstvo za uklanjanje kožice i pustite da djeluje 60 sekundi.

Nakon što ste omekšali kožicu, kožicu možete ukloniti metalnim potiskivačem za kožicu ili štapićem od ružinog drveta. Ako ostaci kožice strše, pažljivo ih uklonite pomoću škarica za kožicu.

Kada je ovaj korak gotov, najbolje je skratiti prirodne nokte turpijom za nokte.

Ruke:

Naši nokti na rukama ne smiju se rezati škaricama, već ih samo izrašpajte s turpijom. Laganim pokretima polukružno oblikujte nokat, tako da nema oštrih rubova.

Stopala:

Za razliku od noktiju na rukama, nokte na stopalu je potrebno rezati ravno sa škaricama za nokte. Vrlo je važno da se bočni rubovi nokta protežu izvan ležišta nokta, inače se rub nokta može urezati u ležište nokta i to zna biti vrlo neugodna bol.

Ako želite, nokte možete ispolirati do visokog sjaja kako biste stvorili glatku površinu na koju ćete nanijeti gel lak.

Međutim, polirni blok ne smiju se koristiti više puta, zbog zaštite pločice nokta. Nakon nanošenja laka za nokte na ruke i noge možete nanijeti proizvod za njegu.

Ali…. Nisu svi lakovi za nokte isti! Ovdje bih vam predstavila moju najdražu varijantu:

Longlife lak za nokte – s efektom gela

Longlife lak za nokte s gel efektom od Juliana Nails savršena je alternativa uobičajenom laku, jer osjetno jača prirodni nokat te traje duže od tjedan dana.

  • Temeljito operite ruke kako biste očistili ploču nokta od prljavštine i ostataka masnoće te će se tako i boja duže zadržati na vašim noktima.
  • Gurnite kožicu nokta pomoću štapića od ružina drveta ili metalnim potiskivačem (od velike pomoći je i odstranjivač kožice med).
  • Zatim nanesite tanki sloj Longlife laka na nokte.
  • Četkica laka omogućava jednostavno nanošenje boje uz rub kožice.
  • Pustite da se prvi sloj dobro osuši i ponovite postupak nanošenja boje. Nakon sušenja dva sloja nanosi se Longlife lak za nokte – Top Coat.
  • Na kraju uvijek koristite ulje za kožicu, jer štiti Vašu kožu od isušivanja i daje joj potrebne vitamine.

Uživajte u vašoj manikuri!

Yasmin Corinna
Yasmin Corinnahttps://juliana-nails.hr
Yasmin voli kontraste i stoga svoj stil opisuje kao "rock-romantičan". To se vidi i po njenom odabiru odjeće: "Kožnu jaknu kombiniram s majicama nježnih boja." i upravo se to odražava na vašim noktima! Nove proizvode i trendove voli isprobati odmah, što znači da je ona uvijek "u toku" s trendovima noktiju. Obično nokte nosi u ovalnom ili bademovom obliku. “Dugo nisam koristio tipse, jer na nokte redovito stavljam Power Base. „Power Base je moj najdraži proizvod! ". Ako se dogodi nezgodna i kut nokta se odlomi, to se ispravlja gelom od stakloplastike i šablonom. "Kao ljubiteljici pasa važni su mi trajnost, stabilnost i praktična duljina."

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime