spot_img

Ruska manikura

Kategorije:

Kao što i samo ime govori, ruska manikura je vrlo popularna, prije svega u Rusiji. Ono što jh čini tako posebnom jesu tehnike koje stoje iza nje…

Ovom vrstom dizajna noktiju kožica se u potpunosti uklanja škarama za kožicu, što rezultat jačanja noktiju čini još čišćim i njegovanijim. Zbog visokog rizika od ozljeda, morate postupati vrlo pažljivo – danas ću vam pokazati kako radim rusku manikuru.

Postoji puno proizvoda, toliko izbora, ali kojim materijalom mogu ojačati svoje prirodne nokte?

Pitanje je prilično škakljivo!

Prirodne nokte možete ojačati gelom, akrilom, akrilnim gelom ili gel lakom/trajnim lakom. Odabir materijala i tehnologije prepušten je svakom pojedincu, jer svaka osoba ima drugačiji izbor za nokte.

Ja osobno volim ojačati svoje prirodne nokte s Power Baseom!

Power Base je vrlo fleksibilan gel ili gel lak koji se lako nanosi četkicom. Power Base je neprimjetan na noktima zbog svoje fleksibilnosti. Na raspolaganju imate 6 različitih boja (prozirna, mliječno bijela, mliječna ružičasta, svjetlucava ružičasta, ružičasta i bež), a možete ih ili nositi same ili prekriti drugom bojom gel-laka, kako želite.

Sad ću vam ukratko objasniti upute za moju tehniku. Nije teško, vidjet ćete!

  1. Gurnite kožicu natrag i uklonite ljuskice kože ispod kožice pomoću nastavka “Flame” (dugi safir). Za to koristim malu glodalicu iz seta Comfort Bit.
  1. Zatim dignem kožicu rezačem i odrežem kožicu. Također možete koristiti škarice za kutikule ili škarice za nokte kako biste lijepo izrezali kožicu. Ako nemate rane, možete nanijeti sredstvo za uklanjanje kožice Med na kožicu i ostaviti da djeluje oko 15 sekundi. Kad dobro upije, možete pritiskačem za kutikulu “očistiti” ljuskice kožice.
  1. Dehidrator nanosite preko cijelog nokta, a zatim Primer Ultra Bond, pustite da djeluje oko 30 sekundi i započnite s Power Baseom.
  1. Power Base nanosite vrlo tanko na nokat i premažite vrh. Stavite kapljicu u sredinu nokta i polako je gurnite do kožice, a zatim povucite do vrha nokta. Ako je potrebno, također možete nanijeti još malo na sredinu / sa strane i pomoću tanke četkice za nokte rasporediti gel tako da bude ravnomjerno posvuda.
  1. Okrenite prst na 5 sekundi, a zatim u lampu. (Ovaj korak morate napraviti pojedinačno, inače će razlijevati sa strane).
  1. Sada prvi sloj boje možete nanijeti tanko.
  1. Za drugi sloj također uzimate tanku četkicu za nokte i pažljivo nanesite do kožice bez dodirivanja
  1. I posljednje, ali ne najmanje važno, za završni sjaj nanesite High Gloss No Wipe, premažite vrh i spremni ste.

Bilo je puno informacija, ali nije teško. Rezultat je lijepa, temeljita i čista manikura.

Želim vam puno uspjeha i zabavite se isprobavajući napraviti Rusku manikuru!

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime