spot_img

Matt efekt s Gel Lak Finish Mattom!

Matt nokti su jedan od zanimljivih trendova. Bilo na svijetlim, jarkim bojama ili na elegantnim nude tonovima, Matt efekt uvijek izgleda sjajno!

Za omiljene boje Gel laka možete koristiti Gel lak Finish Matt kao završni sjaj. Jednostavnim potezom kista koji traje tjednima pretvara vaše boje u predivne dizajne!

Stvarajući novi dizajn s Gel lakom Finish Matt, pustite svoju kreativnost na slobodnu.

Zapravo je vrlo jednostavno slijediti ovaj trend!

Evo kako to funkcionira:

Pripremite nokat kao i obično potiskivanjem kožice i lagano izmatirajte pločicu nokta polirnim blokom.

Zatim će te nanijeti primer i osušiti na zraku oko 60 sekundi.

Kada se primer osuši na zraku, možete nanijeti Gel Lak Base & Finish i osušiti u UV/LED lampi, također odaberite boju po vašem izboru te pustite da se osuši u UV/LED lampi.

Sada smo došli do uzbudljivog dijela, gdje nanosite gel lak Finish Matt umjesto uobičajenog sjajnog laka Base & Finish, kada ga nanesete pustite da se osuši u UV/LED lampi.

Nakon što se boja osuši, uklonite ljepljivi trag gela gel Cleanerom i vaše je remek-djelo spremno!

Moj savjet za stvaranje neobičnih dizajna:

Na primjer, jednu polovicu noktiju završite Matt Finish završnim sjajem, a drugu High Gloss završnim sjajem, u kombinacija dva različita završna sjaja nokti će dobiti predivan efekt.

Zabavite se isprobavajući Matt Finish gel!

Julijane
Julijanehttps://juliana-nails.hr
Juliajanes je godinama oduševljena trajnošću i stabilnošću modeliranja gela. Nokte je počela raditi u dobi od 15 godina! Najdraži joj je gel od stakloplastike Rose Thick. Kroz 10 godina iskustva u industriji, vidjela je i naravno isprobala dosta trendova. Njezini se dizajni puno razlikuju. “Ponekad nosim šarene dizajne sa svjetlucavim uzorcima, a ponekad jednostavnu francusku manikuru. Posebno volim isprobavati nove stvari, pratiti trenutne trendove i eksperimentirati s novim bojama, materijalima i dizajnom.

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime