spot_img

Ne zaboravite ne njegu ruku i noktiju

Manikura odaje dojam na koji način žena vodi računa o sebi, međutim uredni nokti nisu dovoljan pokazatelj. Njega ruku i noktiju mogu reći puno toga o nama.

Kako je stiglo hladnije vrijeme i temperatura pada, prirodno je da koža postaje oštećena. Ruke postaju suhe te vam je potrebna krema koja će ih hidratizirati.  Njega ruku je ujedno i vrlo važna za sva godišnja doba.

Kao što je slučaj s kožom i nokti u zimskom razdoblju mogu postati slabiji i lomljivi. Kako bi tijekom cijele zime bili u dobrom stanju, nužno ih je opskrbiti s posebnim vitaminima koji će pomoći te omogućiti rast noktiju.  

Gdje kod se nalazite sa sobom uvijek ponesite kremu i dezinfekcijsko sredstvo. Nahranjene ruke su otpornije na infekcije i mažite ih često kako ne bi došlo do pucanja kože.

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime