spot_img

IT boja za siječanj

Većina trendova se mijenja, pogotovo kada su u pitanju boje. Za crvenu boju možemo reći da je vječni klasik, ali i za nude boju. Toliko je praktična, da odgovara u svim godišnjim dobima.

Sigurni smo da ne postoji osoba koja ne voli nude lak za nokte. Nude boje su elegantne i pristaju na sve oblike i dužine noktiju. Manikuru u nude nijansi vrlo je lako održavati te su vrlo brzo i gotove. No, ono što već svim znamo, nude boje ne pristaje uz svaki ten kože i ponekad je teško pronaći pravu nijansu.

U našem asortimanu nude boja, možete pronaći različite nijanse. Nude boje zbog svoje jednostavnosti možete koristiti samostalno, a možete ih iskombinirati s različitim dizajnima, poput folija ili šljokica. Također je možete koristiti u kombinaciji sa žarkom bojom.

Nokti kao iz salona | Starter Set Standard | Juliana Nails

Nijanse nude boje idealne su za svečene prigode poput vjenčanja, mladenke ih obožavaju, jer idealno pristaju uz vjenčanicu zbog svoje jednostavnosti.

Zato u našoj kolekciji nude boja, pronađi boju za sebe.  

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime