spot_img

Manikura za Valentinovo – Simbol ljubavi na noktima!

Kategorije:

Dan po dan i došao je mjesec ljubavi, a s njime i praznik koji svi mi volimo – Valentinovo.

Bez obzira što nam situacija otežava da Valentinovo proslavimo kako smo naviknuli i tom prigodom se uredimo, uvijek ostaje mogućnost proslave u privatnoj atmosferi koja itekako zaslužuje da uredite svoje nokte, jer kako kažu – sreća je u malim stvarima, ali i detaljima.

Manikura za Valentinovo se možda čini kao kliše, no crvena boja kao simbol ljubavi, nosiva je gotovo u svim prilikama.

Od klasičnih, čistih crvenih tonova, do onih tamnijih poput boje crnog vina, proteže se paleta crvene boje, koja je nepogrešiv izbor i s kojom uvijek ostavljate ˝wow˝ dojam.

Čak i manikure koje smo još donedavno svodili samo na boje i jednostavne oblike, sada su se razvile u najljepše nail artove – nimalo ekstravagantne, već vrlo profinjenje.

S obzirom na količinu inspiracije koju svakodnevno dobivamo s društvenih platformi poput Instagrama i Pinteresta, nije ni čudo da smo mnogo odvažniji i hrabriji isprobati neke nove trendove.

Savršenu manikuru za Valentinovo možete lako postići odabirom ljubavnih motiva ili korištenjem slatkih naljepnica u simboličnom dizajnu. Motiv srca jedan je od najpoznatijih motiva koji ne mora bit nimalo klasičan, s obzirom da se s motivima uvijek možete poigrati.

Crvene nijanse trajnih lakova za savršeno Valentinovo!

No, manikura za Valentinovo ne mora nužno biti u crvenim nijansama. Neutralne opcije, poput nude, ljubičaste ili ružičaste boje svakako se smatraju poželjnima, ali i prikladnima za Valentinovo.

I dok će totalno otkačene djevojke posezati za neobičnim izborom manikure i motivima, druge dame će se ipak odlučiti za minimalizam u kojem uvijek možete ukrasiti jedan ili dva nokta, jednostavnim, a slatkim dizajnom.

A na vama je samo da odaberete koji vam se stil više sviđa.

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime