spot_img

Klasična manikura – Elegancija, ženstvenost, čvrstoća i njegovan izgled!

Kategorije:

Svaka žena voli brinuti o sebi i svom izgledu, a najčešće se naglasak stavlja na lice i tijelo. Međutim, treba reći da je i njega ruku također izuzetno važna. Pitate se zašto? Ruke i nokti su pokazatelj koliko brinemo o sebi i kakav nam je stil života!

Manikiranu, urednu i njegovanu ruku uvijek primijetimo, bilo da je ženska ili muška. Kao što stara poslovica kaže ˝Oči su ogledalo duše˝, tako i ruke predstavljaju simbol snage i vlasti.

U današnje vrijeme se puno važnosti pridaje urednim rukama i noktima. Tretman klasične manikure je najčešći oblik manikure, pogodan za sve vrste noktiju i kutikula, koji njeguje Vaše ruke i nokte i pomaže im da održe vlažnost, čvrstoću i njegovan izgled.

Kako se radi klasična manikura?

Tretman uključuje oblikovanje noktiju, kupku koja omekšava kutikulu, odstranjivanje viška kožice steriliziranim priborom te njegu noktiju i kutikule.

Nokti se oblikuju prema dužini Vaših noktiju i Vašim osobnim preferencijama.

Četvrtasto oblikovani nokti ostavljaju dojam prirodnog oblika pločice nokta, dok ovalni oblici jako lijepo pristaju svim oblicima noktiju i prstiju i daju ženstvenost i eleganciju, zbog čega je klasična manikura i toliko popularna.

Kako se radi klasična manikura na prirodnim noktima?

Svijet kozmetike i ljepote svake godine predstavlja nove trendove, no dugi niz godina prirodna ljepota zauzima prvo mjesto. Jednostavni i njegovani kratki nokti ne izgledaju samo moderno i lijepo, već su praktičniji u svakodnevnom životu.

Moderni dizajneri nude raznoliku umjetnost svakodnevne manikure.

I dok jedni biraju mirnije, gole tonove, modni trendovi ističu manikuru tamnih tonova gdje se najviše ističu crna, bordo crvena, tamno ljubičasta i plava boja.

Svakako neizostavna i najpopularnija manikura je francuska manikura koje je nepogrešiva.

Bez sumnje, lijepa i elegantna manikura zasigurno će privući pažnju drugih, a također će dodati pozitivne emocije vlasniku njegovanih noktiju.

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime