spot_img

IT boja za studeni

Vrlo često mijenjate boju svoje manikure? Vrlo bitno vam je da je usklađena s godišnjem dobom u kojem se nalazimo? Tada za vas imamo idealnu boju koja je savršena za jesen i vjerujemo da će vam se svidjeti.

Ušli smo u mjesec studeni i sve se počelo vrtiti oko najtoplijih boja koje ipak u sebi imaju malu dozu razigranosti. Ove jeseni je popularna zelena boja laka koja će besprijekorno pristajati apsolutno svakome. Također je možete kombinirati i sa drugim jesenskim bojama i sigurni smo da će te dobiti WOW manikuru.

Svijetle ili toplije zelene boje postale su jedna od najmodernijih boja lakaova za nokte, idealne za jesensku sezonu. Vama ostavljamo na izbor koju nijansu zelene boje će te izabrati, hoćete li uzeti svijetliju nijansu koja je savršena za svaki dan, ali je i dovoljno eleganta i nosiva za posebne prilike. Ili je bolje osjećate u tamnijom nijansi koja je stvorena također za sve prilike.

Nokti kao iz salona | Starter Set Standard | Juliana Nails

Ako se osjećate spremno za novu boju ili možda razmišljate o novoj boji za vašu manikuru, tada zavirite u našu galeriju.

Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime