spot_img

Halloween

Manikura za Halloween je zanimljiva, drukčija i bez sumnje spektakularna. Svaka lijepa žena voli izgledati lijepo i pazi na svaki detalj pa tako i svoje nokte uvijek prilagodi za aktualne događaje. Mi ćemo vam pokazati naše ideje za Halloween.

Za početak ćemo spomenuti klasičnu kombinaciju bijelo-crnih boja. Možete prekriti sve nokte bijelom bojom te s tamnom crnom bojom nacrtati crtež po izboru. Mi ćemo vam pokaziti naš dizajn s duhovima.

Nijanse ljubičaste, narančaste, crvene i crne boje idealne su za dizajniranje noktiju, savršen za Halloween manikuru.

Noć vještica je pred namai! Sada je vrijeme da počnete pripremati odjeću za najluđu i najstrašniju noć u godini. Bez obzira odaberete li lik duha, vještice, kostura ili zombija, svakako će vam trebati manikura za Halloween! Vjerujemo da ćemo vas inspirirati zaHalloween, jer je naš izbor vrlo privlačan.

Ghost Nail Art | Juliana Nails
Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime