spot_img

Uskršnja manikura

Stižu nam sve topliji dani, proljeće se polako budi te u naše živote donosi razigranost i veselje te dominaciju jakih boja, a sve nas to čeka i u svijetu manikure.

Do Uskrsa naš dijeli tek nekoliko dana i zaista je pravi trenutak da svoje nokte ukrasiš s različitim šarenim motivima i veselim bojama.

Super stvar kod manikure koju ste napravili za blagdanski vikend je ta što se može nositi i kad prođe Uskrs odnosno cijelog proljeća. I ovog proljeća su popularne jarke boje poput žute i narančaste, dok su pastelne boje neizostavne.

Pustite maštu na volju te se igrajte s različitim motivima i dizajnima. Kako bismo vas inspirirali za Uskrs, izdvojili smo par manikura s kojima ćete se oduševiti.

Ako su Vam nokti strast, ovo je kanal za Vas | Juliana Nails
Dajana Rasic
Dajana Rasichttps://juliana-nails.hr
Dajana Rašić - Naša Dajana je asistent u marketingu. Dajana je kreativna, maštovita i ambiciozna osoba, u svemu pronalazi inspiraciju za pisanje. Dajan je osoba koja voli različite dizajne noktiju, od francuske manikure pa do običnih prirodnih noktiju! Najdraži su joj kratki nokti na koje voli staviti žarke boje koje su upečatljive i samim time nokti dođu do izražaja!

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime