spot_img

Termo gel lak

Juliana Nails gel lakovi su vjerni prijatelji svakoga od nas. Dostupni su u preko 300 različitih boja i sa širokim izborom efekata. Efekti se kreću od glittera pa sve do lakova za Cat eye i kameleonskog gela.

Jedan od ovih efekata je i Termo gel lak.

Prednosti gel laka su jačanje prirodnih noktiju, brzo su spremni za upotrebu i trajanje do pet tjedana. S Termo Gel lakom postoji i raznolikost boja. Iza ovog sjajnog efekta kriju se dvije boje!

Kako je to moguće? Zbog svoje sposobnosti promjene boje koja ovisi o temperaturi. Kad je hladno, Termo Gel lakovi su tamniji, a kad je toplo svjetliji su.

Nanesite Termo Gel lakove (trajne lakove) kao puni premaz na nokte. Razlika u temperaturi između korijena i vrha nokta sama po sebi stvara prekrasne gradijente boja u trendi ombre dizajnu.

Uvijek postoje dvije kombinacije boja koje možete birati.

Ovaj čaroban efekt nudi vam jedinstvenu igru boja na vašim prirodnim ili umjetnim noktima.

Ulovite svoj termo trajni lak i isprobajte efekt – sigurna sam da ćete biti oduševljeni!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime