spot_img

Blooming gel!

Tko poput mene voli umjetnost noktiju i kreativne dizajne na noktima, zadivit će se novim čudotvornim Blooming gelom!

To je prozirni gel po kojem se crtaju željeni uzorci koji se ‘razlijevaju’ po gelu i stvaraju sjajne akvarelne uzorke koje zatim osušite u UV / LED lampi. Dolazi u istoj bočici kao i gel lakovi, što se meni osobno sviđa, jer je četkica od gel lakova točno odgovarajućeg oblika i veličine za moje nokte.

Za svoj prvi dizajn odabirem jednostavan motiv poput “efekta dima”. Nokat mažem crnim gel lakom i sušim ga u lampi. Sada slijedi uzbudljivi dio u kojem stavljam Blooming Gel u tankom sloju i odmah primjećujem da je konzistencija nešto gušća od gel lakova na koje sam navikla.

To mi daje više vremena za crtanje motiva, a da mi se gel ne razlije u kožicu – veliki plus!

Uzimam kist za nail art i gel lakom crtam tanke linije koje se odmah razlijevaju po gelu i stvaraju efekt dima. Ovdje mora biti malo više boje. Kada nanesete više boje na Blooming gel, stvara se prekrasan efekt zadimljenog gradijenta boje koji me odmah zadivljuje!

Kada sam zadovoljna sa dizajnom, nakratko osušim nokat u UV / LED lampi i započinjem sa sljedećim noktom.

Ovoga puta to bi trebao biti cvijet s bijelom pozadinom. Tako opet premazujem tanki sloj Blooming gela preko svog bijelog nokta i crvenim gel lakom crtam male linije u krug koje će stvoriti cvijet koji zatim osušim u lampi.

Na kraju nokte završim s Base & Finish završnim premazom.

Do sada sam nekoliko puta koristila Blooming gel i stvorila brojne uzorke.

Pomoću njega možete dočarati razlivene točkice, crte, cvijeće i druge motive. S gelom nema ograničenja, jer svaki motiv dobiva svoj karakter zbog efekta koji podsjeća na akvarel. Pustite svoju kreativnost na slobodu i osmislite najbolje uzorke.

U komentarima mi javite jeste li ga već sami isprobali i kakvo je vaše iskustvo s gelom.

Yasmin Corinna
Yasmin Corinnahttps://juliana-nails.hr
Yasmin voli kontraste i stoga svoj stil opisuje kao "rock-romantičan". To se vidi i po njenom odabiru odjeće: "Kožnu jaknu kombiniram s majicama nježnih boja." i upravo se to odražava na vašim noktima! Nove proizvode i trendove voli isprobati odmah, što znači da je ona uvijek "u toku" s trendovima noktiju. Obično nokte nosi u ovalnom ili bademovom obliku. “Dugo nisam koristio tipse, jer na nokte redovito stavljam Power Base. „Power Base je moj najdraži proizvod! ". Ako se dogodi nezgodna i kut nokta se odlomi, to se ispravlja gelom od stakloplastike i šablonom. "Kao ljubiteljici pasa važni su mi trajnost, stabilnost i praktična duljina."

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime