spot_img

Gel lak je vrlo jednostavan za upotrebu!

Zašto toliko volimo gel lak ili trajni lak? Trajni lak se jednako lako i brzo nanosi kao običan lak, međutim prednost mu je što može trajati i do nekoliko tjedana, jača vaše prirodne nokte i pruža savršen sjaj! Gel lak ili trajni lak možete koristiti i na nogama!

Želite li nokte ojačati gel lakom ili samo bojom koja traje nekoliko tjedana? Slijedite ove jednostavne korake i zajamčen vam je savršen rezultat:

  1. Nanesite odstranjivač kožice med na pločicu nokta, ostavite kratko da djeluje i uklonite kožicu metalnim potiskivačem ili štapićem od ružinog drveta. Zatim lagano izmatirajte nokat polirnim blokom, maknite prašinu i nanesite tanki sloj primera. Ostavite da se osuši 60 sekundi.
  2. Nanesite tanki sloj Gel Laka Base & Finish (pazite da vam sloj ne prijeđe preko kožice i vodite računa da vrh nokta dobro zatvorite s prvim premazom)
  3. Gel lak se suši 120 sekundi pod UV lampom ili 60 sekundi u LED lampi.
  4. Zatim se boja gel laka nanosi tanko, ali pažljivo i suši se 120 sekundi u UV lampi ili 60 sekundi u LED lampi. (Ako smatrate potrebnim, možete ponoviti ovaj korak)

Za kraj: nanesite gel u boji ili gel lak. Pazite da i ovdje dobro premažete vrh nokta. Ovaj se sloj također suši 120/60 sekundi u UV/LED lampi. Pomoću cleanera uklonite ljepljivi trag.

Za još bolji rezultat možete koristiti naše Power Base gelove umjesto Base & Finish. Osiguravaju dugotrajnost vaše boje i odlični su za vrlo tanke i lomljive prirodne nokte.

Želim vam puno zabave uz sljedeću manikuru s gel lakom i neka vaši nokti zasjaje!

Emina
Eminahttps://juliana-nails.hr
Njegovani nokti jednostavno su dio cjelokupnog dojma na Emini. Ne mora uvijek biti dugo i uočljivo, kratko i prirodno dobar su odabir u svakodnevnom životu. To naravno može biti i upečatljivo, s jakim bojama. Emina već dugi niz godina slijedi neke trendove i uvijek pokušava postići ravnotežu između praktičnog i „wow“ efekta. Posebno su joj se svidjeli Power Base gelovi i akrilni gelovi, jer dolaze u različitim bojama i stoga su prikladni za mnoge stilove. Gel lakovi i gelovi u boji zaokružuju izgled ponekad više, ponekad manje umjetnosti noktiju.

Izdvojene teme

Povezani članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime