All around Gel Lak

Obitelj u svijetu Juliana Nails Gel Laka ne sastoji se samo od prekrasnih boja gel laka i ogromne palete boja. Još uvijek imamo brojne prijatelje koji, strogo govoreći, odlučuju koliko će dugo trajati vaši oblikovani nokti. Ono što radite PRIJE I NAKON nanošenja gel-laka igra izuzetno važnu ulogu u pogledu trajnosti i jedinstvenog izgleda Juliana Nails.

Pravilna priprema pola je uspjeha

U skladu s tim, također morate optimalno pripremiti svoje prirodne nokte za savršen izgled. Primer Ultra Bond ili temeljna kiselina osiguravaju da se vi i vaša boja gel laka savršeno razumijete i da ste nerazdvojni.

Razlika između temeljnih premaza je u tome što je Ultra Bond temeljni premaz manje kiseliji i stoga prikladniji za osjetljivije pločice za nokte.

Ako vam je i dalje malo teško, pomoći će vam brat Primer na bazi kiseline. Primer Pen Acid je malo lakši za upotrebu zbog oblika olovke, a idealnu količinu primera možete nanijeti na svoj prirodni nokat čak i kao početnik u gel-lakovima.

Tu je i novi dodatak našoj obitelji Juliana Nails: Nazvali smo ga Primer Ultra Bond + Vitamin. Idealno ako vašim prirodnim noktima treba malo pojačivača vitamina.

Svemu je kraj – uključujući vrijeme koje ste proveli zajedno s vašom trenutnom bojom gel laka.

Zato vam pružamo priliku da se individualno odvojite od svog starog gel laka Juliana Nails i stvorite prostor za novi odnos s gel lakom.

Kako bismo vam olakšali razdvajanje, imamo nekoliko mogućnosti za vas.

Kako bi odvajanje bilo brzo i bezbolno, naš sredstvo za uklanjanje laka uz vas je na početku i čini sve za vas. Omekšava model tako da ga možete ukloniti s noktiju. Kako će se točno to dogoditi, ovisi o vama:

Ako odaberete naše Remover Wraps, jednostavno stavite sredstvo za uklanjanje gel laka na stanice pričvršćene na aluminijsku foliju, omotajte Remover Wraps oko prstiju i pričekajte 10 do 15 minuta.

Mali savjet: što čvršće omotate aluminijsku foliju oko prstiju, to će se brže i bolje modeliranje skidati s vaših prirodnih noktiju.

To djeluje na isti način s kopčama za uklanjanje za višekratnu upotrebu, samo što umjesto aluminijske folije pomoću kopči za uklanjanje koristite pričvršćivanje blazinica.

A sada omekšano modeliranje jednostavno mora potpuno nestati iz vašeg života.

To možete učiniti vrlo jednostavno, odgurujući model s vašeg prirodnog nokta uz pomoć alata za uklanjanje. I et voilà – gotovi ste i spremni za svoju novu boju gel lakova.

Pogriješili ste dok ste radili na svom novom modeliranju boje s gel lakom?

Ne brinite – olovkom za korekciju gel laka možete ispraviti male “greške” izravno tijekom nanošenja. Bez obzira na to je li vam boja gel-laka naletjela na rub nokta kad je mokra ili želite tijekom crtanja dotaknuti svoj (još uvijek) ne sasvim savršeni uzorak – olovka za korekciju gellaka uvijek je tu da vam pomogne.